Mutsaerts
Natuursteen, Keramiek & Composiet

Welkom bij Mutsaerts, een solide en gerenommeerde partij waar vakmanschap en expertise samenkomen in een uitgebreid assortiment van natuursteen, keramiek en composiet. Met een stevig fundament van ervaring en toewijding hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd en streven we ernaar deze hoog te houden.
 
Onze expertise ligt in het aannemen van complete projecten, waardoor we onze klanten ontzorgen en hen gedurende het gehele traject één aanspreekpunt bieden. We zijn trots op ons gebruik van materialen die niet alleen een tijdloze uitstraling garanderen, maar ook minimale onderhoudsvereisten hebben en gemakkelijk vijftig jaar meegaan.

Neem contact op

Mutsaerts vakmanschap in Natuursteen, keramiek en composiet

Wat kunt u van ons verwachten? 

 • Advies over toepassingen en onderhoud:
  Ons team van ervaren professionals biedt deskundig advies over de meest geschikte toepassingen en onderhoudsprocedures voor natuursteen en keramiek. Of het nu gaat om vloeren, wanden, gevelbekleding of andere toepassingen, wij begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes om het maximale uit uw project te halen.
 • Constructie- en sterkteberekeningen:
  We verzorgen het complete tekenwerk en engineering. Ons ervaren team van specialisten zal u tijdens het gehele proces ontzorgen/bijstaan. Dit betekent o.a. dat we gedetailleerde constructie- en sterkteberekeningen uitvoeren om ervoor te zorgen dat de natuursteen- en keramiekconstructies voldoen aan alle technische vereisten en veiligheidsnormen. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en software kunnen we betrouwbare en duurzame oplossingen bieden.
 • Levering van materiaalsoorten vanuit de hele wereld:
  Met ons uitgebreide netwerk van leveranciers over de hele wereld kunnen wij een breed scala aan hoogwaardige natuursteen-, keramiek- en composietmaterialen leveren. Of het nu gaat om marmer uit Italië, graniet uit Brazilië of keramische tegels uit Spanje, wij zorgen voor een wereldwijde selectie om aan uw projectvereisten te voldoen.
 • Monteren en bewerken van natuursteen, keramiek en composiet:
  Onze vakmensen zijn VCA gecertificeerd en gespecialiseerd in het nauwkeurig monteren en bewerken van natuursteen en keramiek. Als bedrijf zijn we zowel VCA als ook ISO9001 gecertificeerd. Dus of het nu gaat om het plaatsen van vloeren, wanden, trappen of maatwerkstukken, wij zorgen voor een zorgvuldige en professionele installatie om het beste resultaat te garanderen. 

Gevels Vloeren Maatwerk

Mutsaerts BV gevelbekleding van natuursteen en composiet