Vloeren, 
Wanden en Trappen

Maak kennis met onze stijlvolle vloeren, trappen en wanden van natuursteen, composiet of keramiek, geschikt voor diverse branches en toepassingen. Onze producten belichamen niet alleen een verfijnde esthetiek, maar ook duurzaamheid en vrijwel onderhoudsvrije eigenschappen. Natuursteen en keramiek zijn van nature zeer slijtvast, waardoor ze perfect zijn voor intensief gebruik in diverse ruimtes. Onze producten vinden toepassing in diverse branches, waaronder de bouw- en vastgoedsector, de horeca, de gezondheidszorg en de Retail.

Bij Mutsaerts streven we ernaar om uw visie tot leven te brengen met hoogwaardige materialen en vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw project kunnen verrijken met de tijdloze elegantie van natuursteen en keramiek.

Contact opnemen

Onmiskenbare charme

Het unieke karakter en de exclusieve uitstraling van natuursteen en keramiek voegen een onmiskenbare charme toe aan elke ruimte, waardoor het hele gebouw een luxueuze ambiance krijgt. Bovendien zijn de toepassingsmogelijkheden eindeloos, dankzij de flexibiliteit in afmetingen van de tegels. Dit opent de deur naar creatieve interieurontwerpen, waarbij zelfs exterieurtoepassingen naadloos worden geïntegreerd in het interieur. Denk bijvoorbeeld aan een balie vervaardigd uit hetzelfde materiaal als de gevel, voor een harmonieuze en samenhangende uitstraling.

Natuurstenen vloeren Keramische vloeren Wanden Trappen

 
Wat kunt u van ons verwachten?

  • Uittekenen van legpatronen en gevelindelingen.
  • Berekenen van sub-constructies met stalen, rvs of aluminium bevestigingssystemen.
  • Adviseren en toepassen t.a.v. verwerkingsmortels voor een optimale installatie.
  • Garanties na oplevering van de producten voor een hoogwaardige afwerking en duurzaamheid.

Met deze diensten garanderen we niet alleen een prachtig esthetisch resultaat, maar ook een solide en duurzame constructie die lang meegaat.

 

Mutsaerts Natuurstenen vloeren Station Amsterdam
Mutsaerts Natuurstenen vloeren Breda